E-Books

Wil jij graag meer te weten komen over hoe je van stress of een burn-out af kunt komen? Op deze pagina hebben wij verschillende websites verzameld die E-books, CD’s en tips weggeven over hoe jij moet leven om niet meer te maken te krijgen met een burn-out.

Burnout programma 90 dagen


Over burn-out plein
De website van burnoutplein.nl is opgericht door Leon Brinkers. Na zelf 2 keer een burn-out te hebben gehad, is hij veel gaan praten met anderen en is hij zelf tot de ontdekking gekomen hoe je een burn-out kan voorkomen. Leon Brinkers maakte er zijn werk van en richtte ‘De opening’ op. Via burnoutplein.nl biedt hij een uniek werkboek aan wat tot stand is gekomen uit 20 jaar ervaring.
Wat krijg je?
Wanneer jij Be Happy aanschaft, krijg je een programma toegestuurd van 90 dagen. Dit doe-‘boek’ helpt je om jouw volledige potentie te leren kennen en te gaan gebruiken.
Aanschaffen
Het werkboek Burnout programma 90 dagen kost 39,95 euro.
Ga naar de website van burn-out plein


Videocursus Emotional Freedom Techniques


Over niet bang voor angst
Niet Bang voor Angst is onderdeel van Balans Training. De eigenaar van dit bedrijf is Steven de Nie en is Psycholoog in Arnhem. Hij helpt je onbezorgd te leven in je eigen kracht. Hij heeft een psychologen praktijk in Arnhem
Wat krijg je?
Een ‘niet-bang-voor-angst’ videocursus ter waarde van 77,00 euro. Hierin kom je meer te weten over hoe je angst en overmatige stress zelf kan aanpakken.
EFT Cursusboek waarin je meer te weten komt over de Emotional Freedom Techniques. Daarnaast krijg je ook nog een aantal oefeningen, tips en interessante links. Waarde van dit E-book is 29,95 euro

Aanschaffen

De videocursus Emotional Freedom Techniques + E-book kost 47,00 euro.
Ga naar de website van niet bang voor angst


De 10 beste methoden om van je stress af te komen


Over stressblog
Stressblog is opgericht door Stefan Noordman. Daarnaast hebben zij nog een aantal gastbloggers die meeschrijven over het onderwerp stress. Stefan Noordman is auteur van 3 boeken. Één van deze boeken is het E-book:  ‘De 10 beste methoden om van je stress af te komen’.
Wat krijg je?
Het E-Book geeft je 10 methodes om meer grip te krijgen op stress. Deze methodes zijn onder andere ‘ontspannen voelen’, ‘wat jij wilt’, ‘woede en werkstress’. In dit E-book worden deze verder uitgelegd.
Aanschaffen
Het Ebook De 10 beste methoden om van je stress af te komen kost 17,00 euro.
Ga naar de website van Stress blog


Eenvoudige Ontspanningsoefeningen


Over ontspanningsoefeningen bij stress
Marco Honkoop helpt mensen naast een nieuwe relatie en het verliezen van gewicht, ook mensen die last hebben van stress of op een burn-out afstreven. Op zijn website biedt hij verschillende ontspanningsoefeningen aan en biedt hij een E-book aan.
Wat krijg je?
Ontspanningsoefeningen mp3. Dit is een ademhalingsoefening van 5 minuten. Daarnaast krijg je ook het POWER E-Book waarin uitgelegd wordt hoe je stress gevoelens direct kunt stoppen en kunt vervangen door rust en ontspanning. Ook leer je hoe je momenten uit het verleden kunt neutraliseren en te stoppen je druk te maken.
Aanschaffen
Het Ebook Eenvoudige Ontspanningsoefeningen kost 19,97 euro.
Ga naar de website van ontspanningsoefeningen bij stress


6 Soorten Stress inclusief audio


Over Zonder gekheid
Annelies Hilgers is de eigenaar van zonder gekheid en biedt via deze website verschillende materialen aan.
Wat krijg je?
4 E-books die het volgende bevatten:

  • 90 adviezen
  • 10 stappenplannen
  • 40 tips
  • E-Book zonderGEKheid van 100 bladzijden

4 mp3’s met geleide meditatie:

  • Krijtrotsen (30 minuten)
  • Avonturenreis (20 minuten)
  • Happy People (7 minuten)
  • Ontspanning tijdens het werk (7 minuten)

Aanschaffen
De E-books + MP3’s kosten 27,00 euro.
Ga naar de website van Zonder gekheid